educlic


alumnes
activitats
links

Infantilprimariasecundaria

educlicmascotaEduclic.tk és un portal educatiu que neix amb la intenció de facilitar el tractament de les activitats TIC que es treballen a l'escola a través d'internet. El seu funcionament és senzill i ràpid, només cal escollir l'etapa en el menú esquerre, i un cop dins l'etapa, en el menú superior seleccioneu la matèria o assignatura, les activitats estan númerades per facilitar-ne la tria.

A partir dels passos descrits, podeu fer-vos una petita programació segons les activitats que escolliu, o si més no, sabreu que aquesta és una pàgina on els alumnes poden navegar "sense flotador" ni perill de cap mena.

Educlic.tk està en constant actualització, i parteix de la premisa d'engruixir el nombre d'activitats ofertes, actualment 164 activitats online.

També disposeu de l'apartat activitats, que anirà proposant activitats offline que es poden fer amb l'ordinador sense internet. A recursos trobareu el bloc "enversiodigital.tk", que emmagatzema un ampli ventall de recursos TIC. El calendari intentarà acostar-vos a una petita programació estàndard en base a educlic.tk. Per últim, l'apartat de les estadístiques us mostra les estadísitques generals, les del dia, els visitants del dia i els que es troben online.

Si teniu al problema per accedir a educlic.tk, proveu amb www.brianxa.cat/educlic com alternativa.

Amb tot, rebeu una salutació d'EDUCLIC.tk

brianxa

areamef

jocsareamef

enversiodigial

educlic

 
act
 
zinf ssaber portaleso
 
activities recursos stats calendar

 

offline

 

program

 

envd

 


Portal educatiu de l'Escola Brianxa
| Autor: Xavi Manresa | Contacta o envia un enllaç