·  TEL. 93 765 02 59 · EMAIL brianxa@brianxa.cat
 · 

Notícies

ELS ALUMNES DE CICLE MITJŔ PASSEM EL DIA A LES FERRERES

18-06-2018
Els alumnes de 3r i 4t hem fet la darrera sortida del curs a Les Ferreres, com a activitat de cloenda del projecte de l'hort.

Avui dilluns 18 de juny els alumnes de 3r i 4t hem anat d'excursió a Les Ferreres. Aquesta sortida és l'activitat de cloenda que posa punt i final al projecte de l'hort, realitzat durant tot el curs.

A les 9:30h del matí hem sortit en bicicleta des de la Pista de l'Amistat. La ruta fins al restaurant no ha estat fàcil: ja es comença a notar la calor de l'estiu i hem trobat alguna pujadeta que no esperàvem i que ens ha fet pedalar de valent! Poc a poc, tots hem pogut arribar fins a Les Ferreres.

Allà hem pogut gaudir d'un matí ben refrescant, banyant-nos a la piscina del restaurant.

A les 13h hem entrat a dinar. El menjar era boníssim i hem pogut acabar de conversar i gaudir de la companyia dels nostres companys de classe.

Després de dinar i abans d'agafar les bicicletes per tornar cap al poble, hem disposat d'una mica més de temps per jugar una estona més al parc i acabar de gaudir d'aquest dia tant intens i divertit.

Volem donar les gràcies, també, a totes les famílies que ens han acompanyat al llarg del dia i que han fet possible que aquesta sortida, un any més, sigui tot un èxit.

 

 


Xarxes socials: