·  TEL. 93 765 02 59 · EMAIL brianxa@brianxa.cat
 · 

Notícies

Cantŕnia "Partícules"

04-06-2018

Els alumnes de 4t de primària hem participat a la Cantània projecte educatiu des de l’Auditori de Barcelona. Aquest any portava per títol “Partícules” i el tema era sobre l’Univers.

Després de tot un curs de preparació amb esforç i treball el dia 4 de juny, molt emocionats i plens de nervis, hem pogut viure aquesta experiència única.

“Partícules” explica la història de l’origen de l’Univers des que fa aproximadament tretze mil milions d’anys una gran explosió va donar lloc a l’aparició de partícules i dimensions que es barrejaven en una mena de sopa caòtica i incandescent. L’Univers progressa i la seva temperatura es va refredant provocant que les partícules comencin a agrupar-se entre elles. Es formaran àtoms, molècules, matèria, galàxies, nebuloses, estrelles, planetes… En un d’ells, anomenat la Terra, milers de milions d’anys després aquestes combinacions de partícules i elements produiran aigua i vida. La vida crearà éssers amb capacitat d’observar i de recrear tota aquesta història: la música de l’Univers.   
Xarxes socials: