·  TEL. 93 765 02 59 · EMAIL brianxa@brianxa.cat
 · 

Notícies

CELEBRACIÓ DE LA CASTANYADA I ELS POSTRES DE TARDOR

01-11-2018
Ahir dimecres 31 d'octubre l'escola va celebrar la tradicional festa de la Castanyada i els Postres de tardor.

Malgrat la pluja que ens va anar acompanyant durant tot el dia, l'escola va poder celebrar ahir la tradicional festa de la Castanyada i els Postres de tardor.

Al matí, la nostra castanyera va poder visitar les aules dels més petits i a l'hora del pati tots vam poder gaudir d'una paperina de castanyes ben calentona. 

A la tarda vam celebrar els Postres de tardor i enguany ho vam haver de fer sota els porxos i els passadissos del claustre de l'escola degut a la pluja que va anar caient durant tot el dia.

Tot i això, la celebració va ser tot un èxit! L'escola feia molt de goig i des de qualsevol racó s'hi podia apreciar aquella oloreta dolça de tots els postres que els alumnes i les seves famílies havien estat preparant per a l'ocasió.

Durant la celebració dels Postres de tardor, els alumnes de 4t d'ESO van oferir servei de bar com a activitat de pro-viatge de fi d'estudis.

Ens agradaria donar les gràcies a totes les famílies per fer que aquesta nova edició de la Castanyada i els Postres de tardor hagi estat un èxit.

 

 

 


Xarxes socials: