·  TEL. 93 765 02 59 · EMAIL brianxa@brianxa.cat
 · 

Notícies

FRIDAY FOR FUTURE

29-09-2019

El passat divendres 27 de setembre, coincidint amb la vaga general convocada per lluitar contra el canvi climàtic, l'escola va portar a terme tot un conjunt d'activitats vinculades a la conscienciació i acció d'actuar per aconseguir posar fre a la possible futura catàstrofe mediambiental que globalment pot arribar a patir el nostre planeta Terra.

Els alumnes de Primària i Secundària van portar a terme diferents activitats que van organitzar i dinamitzar els alumnes de 3r ESO.

Després del pati, els alumnes de Cicle Superior i ESO van sortir de l'escola per fer una recollida de deixalles a diferents indrets del nostre municipi. Van aconseguir omplir moltes bosses de deixalles, fet que ens va fer reflexionar a tots/es sobre la importància de generar menys residus i de reciclar responsablement els residus generats.

Volem agrair la tasca de la Laia i la Sara, com a impulsores d'aquesta iniciativa i del moviment "Fridays For Future" que des del curs passat ja està adoptant força en el nostre municipi.

Amb optimisme, però sense deixar de tenir una mirada crítica, seguirem treballant per cuidar el nostre entorn i el nostre planeta.

 


Xarxes socials: