·  TEL. 93 765 02 59 · EMAIL brianxa@brianxa.cat
 · 

Notícies

ELS ALUMNES DE CINQUÈ VAM ANAR D'EXCURSIÓ A HORTSAVINYÀ PER CONCLOURE L'ACTIVITAT "VIU EL PARC"

13-04-2022

El passat dilluns 4 d'abril els alumnes de 5è de primària vam anar d'excursió a Hortsavinyà.

Aquesta sortida s'inclou com a activitat del programa "Viu el Parc", contemplat per donar a conèixer el Parc Natural del Montnegre i el Corredor.

Tot i trobar-nos a la primavera, va ser un dia assolellat però força fred. Per sort, no vam parar quiets ni un moment i durant tot el matí vam estar realitzant diferents activitats.

Primer, vam esmorzar al costat de l'església d'Hortsavinyà i vam fer una activitat per conèixer el funcionament del sector ramader en el Montnegre.

Seguidament, vam portar a terme una activitat de relaxació sota unes alzines centenàries.

La tercera activitat que vam fer va ser un itinerari per uns camins del Parc Natural, utilitzant claus dicotòmiques per diferenciar i reconèixer diferents espècies de flora i fauna del Montnegre i el Corredor.

Finalment, la darrera activitat que vam fer va ser una cursa d'orientació que ens va permetre poder visitar l'ermita de l'Erola.

Després de dinar, vam disposar d'una estona de temps lliure per jugar amb els companys/es abans de tornar cap a l'escola.

Va ser un dia molt complet, compartint moments i aprenentatges amb els companys/es, envoltats de natura i tranquil·litat.


Xarxes socials: