·  TEL. 93 765 02 59 · EMAIL brianxa@brianxa.cat
 · 

Notícies

COLŇNIES INFANTIL - CICLE INICIAL 2022

10-05-2022

Els dies 9 i 10 de maig els i les alumnes de P4, P5, 1r i 2n vam anar de colònies a Can Vandrell (Sant Feliu de Buixalleu). 

Per P4, P5 i 1r van ser les seves primeres colònies i 2n no hi anava des d'abans de la pandèmia, per tant, va ser una experiència molt interessant i una gran aventura per tothom. 

El dia 9 vam sortir de l'escola i vam arribar a la casa on ens van deixar una esplanada per esmorzar i habituar-nos als espais. 

Després vam fer jocs de coneixença amb el monitoratge i vam anar a jugar a un sorall on hi havia una font i vam acabar una mica xops! 

Vam dinar arròs i mandonguilles, que ens van donar forces per fer una gimcana sobre els planetes del sistema Solar. Vam una prova per cada planeta, jocs de córrer, de psicomotricitat... I vam berenar unes galetes amb xocolata boníssimes! 

Després de berenar vam instal·lar-nos a les habitacions i vam conèixer en Proto, un extraterrestre una mica despitat que ens va tenir dos dies buscant la clau de la seva nau especial. 

A l'hora de sopar, en Proto ens va preparar un sopar de gala i la nostra aigua era del seu planeta, així que vam beure aigua màgica de colors! Quan vam acabar de sopar vam fer un joc de nit sobre estrelles que ens va agradar moltíssim! 

Estàvem tan cansats que vam anar a dormir i fins l'endemà al matí que ens esperava un bon esmorzar amb llet, sucs, cereals, embotit... en aquesta casa ens van cuidar molt i molt bé!

Un cop esmorzats ens vam preparar per anar al "cielito" una habitació-planetari que hi havia a la casa, on per entrar vam haver de disfressar-nos d'astronautes. Després vam teatralitzar la llegenda d'Orió. 

Els monitors/es ens van portar uns diplomes per haver fet totes les activitats i sobretot per haver estat tan bons companys i companyes d'en Proto. 

Vam dinar macarrons i peix, vam jugar moltíssim ja que teníem temps lliure i vam tornar cap a l'escola on ens esperaven les famílies amb moltes ganes d'abraçar-nos! 

 

Han estat unes colònies magnífiques, de ben segur repetirem!


Xarxes socials: