·  TEL. 93 765 02 59 · EMAIL brianxa@brianxa.cat
 · 

Notícies

TARDA DE NADALES

21-12-2022

El passat divendres 16 de desembre els alumnes d'Educació Infantil i Educació Primària van celebrar la tradicional Tarda de Nadales.

Aquest any, però, l'espectacle va adoptar un format diferent:

Els alumnes d'Educació Infantil van ser els protagonistes en el primer torn de l'espectacle, dins el gimnàs de l'escola. I els alumnes d'Educació Primària ho van ser en el segon torn, cantant els 6 cursos alhora a l'escenari que es va col·locar a la pista interior de l'escola.

L'experiència de fer un espectacle amb tots els alumnes de primària cantant alhora va ser molt positiva i molt bonica. I després de dos cursos amb restriccions per la pandèmia, l'escola feia molt de goig amb la presència de totes les famílies que van assistir com a públic de l'espectacle.

Un cop més, volem donar les gràcies a totes les famílies i alumnes per la seva col·laboració, a la Sole i a l'Anna per la preparació musical de l'espectacle i als tutors de cada curs per la preparació dels poemes de Nadal que cada classe va recitar. Finalment, també volem agrair la feina d'en David com a tècnic de so de l'espectacle.

Desitgem que passeu unes molt bones festes!


Xarxes socials: