·  TEL. 93 765 02 59 · EMAIL brianxa@brianxa.cat
 · 

Serveis

MENJADOR


ESPAIS

El serveis de menjador de l'escola Brianxa ofereix a tots els alumnes de l'escola la possibilitat de dinar en el centre. A l'estona del menjador, l'escola disposa de tres espais diferenciats, un per a la llar d'infants, un altre per parvulari i un per Primària i Secundària.

 

ACOLLIDA

També s'ofereix el servei d'acollida de 8 a 9 hores per a les famílies que ho necessitin, servei d'esmorzars i pícnic per quan es fan sortides escolars.

 

CÀTERING

El servei de càtering el gestiona l'empresa MASIA BARTRÉS CÀTERING S.L., on la informació la trobareu al web www.cateringmasiabartres.comés una empresa familiar dedicada al món de la hoteleria des fa més de tres generacions i en particular a la restauració col·lectiva des l'any 1977.

Actualment a MASIA BARTRÈS CÀTERING SL, elaboren i distribueixen una mitjana de 1.200 menús diaris per escoles, llars d'infants, casals d'avis i empreses. Elaboren els diferents àpats seguint la tradició culinària del nostre país i emprant materia prima, fresca, de proximitat i ecològica. La prioritat és aconseguir un producte el més natural possible a l'hora que adequat a la correcta nutrició tant dels infants com dels adults.

Els menús estan planificats per la dietista de l'empresa seguint les directrius del Departament de Salut Comunitària de la Generalitat.

INFORMACIÓ

Per qualsevol dubte o per a més informació podeu trucar a:

  • Coordinadora del menjador (Sandra), tel. 672 26 37 58.
  • Els menús els trobareu a la plataforma CLICKEDU.

Arxius: